Boka din privata sittning

Vill du boka tid för en privat sittning? 

Tryck på bilden nedan du slussas direkt till min bokning sida 

 

18 årsgräns – Jag förbehåller mig rätten att neka telefonklienter som uppträder olämpligt. 

Följ instruktionerna på sidan när du bokar din tid med mig. 

 

 

4 kommentarer

 • Avatar

  Andrea

  Hej, jag undrar vad som är bäst , tarot eller medial vägledning, då jag har frågor om boende/plats på jorden, och kärlek och barn.

    • Karin

     Karin

     Hej Sarah
     Inför en sittning med tarot kort kan det vara bra att skriva ner sina frågor inför en sektion. Du får ut mer av stunden och sittningen går smidigt fram. Är det en medial sittning kan jag ej garantera att just den personen man vill ha kontakt med kommer igenom som andevärlden har sina egna sätt att arbeta på en vi har. De vet vad vi behöver och på det sättet arbetar dom. Andra sidan spår inte framtiden utan de är mer måna om vårt egna sätt att leva och kan ge oss hintar om vad vi kan behöva göra utefter hur vi lever eller exempel behöver göra för att må bra. Ej medicinska råd utan mer livs råd.
     Vill man spå sig ang olika livs områden rekommenderar jag en tarot vägledning, även om tarotkorten visar olika val möjligheter är det individen som bestämmer om den vill gå den vägen eller inte. Väljer man en annan väg kommer nya valmöjligheter som korten visar med. Inget är ristat i sten som de kunde säga förr. Utan vi alla har den fria viljan i de val vi gör utefter våra livs stigar. // Mvh Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *